OTTHON A TERMÉSZETBEN
Dömösbelső20

FOGLALÁS MENETE

  1.  Válaszd ki, hogy a Tölgy - vagy a Bükk apartmant szeretnéd lefoglalni, majd nyomd meg a megfelelő gombot. Így a honlap átirányít a naptárra, ahol láthatod a szabad időpontokat a Részletek gomb megnyomása után.                                                                   
  2. A már foglalt dátumokat pirossal, míg a szabad napokat zöld színnel jelzi a naptár. Válaszd ki, mikor érkeznétek és távoznátok, majd töltsd ki a személyes adatokat is a "Foglalás rögzítése" oldalon.                                                                                       
  3. Az email címedre küldött ellenőrző linkre kattintva, tudsz tovább lépni a bankkártyás befizetéshez. A szállás díj teljes összegének befizetése szükséges a foglalás véglegesítéséhez.                                               
  4. Az OTP Simple Pay rendszerén keresztül kártyás fizetéssel, átutalással, illetve Szép Kártyával is tudsz fizetni. Ha sikeres volt a fizetés, visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címedre.                                                                 
  5. A foglalás automatikusan törlődik 24 óra elteltével, amennyiben nem érkezik meg a befizetés, vagy annak igazolása. Átutalás esetén a kérjük küldd meg a befizetés igazolását emailben.                                          
  6. Átutalás esetén a Túrabarátok Kft.                  11703006-25974818-as számú számlájára várjuk a befizetést. A szép kártyás átutalás adatai a GYIK oldalon találhatók.                                                                            

AJÁNDÉK UTALVÁNY

Nincs jobb meglepetés, mint egy szép helyen eltölteni néhány napot, ahol a párok egymásra figyelhetnek, kipihenhetik a szürke hétköznapok fáradalmait. Ajándékozz természet közeli élményt párodnak, vagy más szeretteidnek!

A Duna Twinhouse atmoszférája nem-csak feledhetetlen élményt nyújt, de teljes mértékben ki is kapcsol.

Dömösbelső18

Utalvány igénylés

[{"field": "name","validators": [{"type":"StringLength","min":"3","max":"255","messages":{"hu":"A n\u00e9vnek minimum 3 \u00e9s maximum 255 karakternek kell lennie!!","en":"The name must be between 3 and 255 characters long!","de":"Der Name muss zwischen 3 und 255 Zeichen lang sein.","fr":"le nom doit \u00eatre compos\u00e9 de 3 \u00e0 255 caract\u00e8res"}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg nev\u00e9t.","en":"Please enter your name.","de":"Bitte geben Sie Ihren Namen ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre nom"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"K\u00e9rk\u00fck val\u00f3s email c\u00edmet adjon meg.","en":"Please enter a valid email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre echte E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet laissez une adresse email existante."}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg email c\u00edm\u00e9t.","en":"Please enter your email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet entrer votre adresse email."}},{"type":"StringLength","min":"0","max":"255","messages":{"hu":"Az email c\u00edm maximum 255 karakter lehet!","en":"The email address must be or less than 255 characters long.","de":"Die E-Mail-Adresse kann bis zu 255 Zeichen lang sein.","fr":"l'adresse e-mail peut contenir jusqu'\u00e0 255 caract\u00e8res"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"Phone","messages":{"hu":"A telefon csak sz\u00e1mokat \u00e9s a k\u00f6vetkez\u0151 karaktereket tartalmazhatja: + - [sz\u00f3k\u00f6z]","en":"The telephone number can only contain numbers and the following characters: + - [space]","de":"Das Telefon kann nur Zahlen und die folgenden Zeichen enthalten: + - [Leerzeichen]","fr":"Le num\u00e9ro de t\u00e9l\u00e9phone ne peut contenir que des chiffres et les caract\u00e8res suivants"}},]},{"field": "message","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck \u00edrjon valamit az \u00fczenethez.","en":"Please write something for us.","de":"Bitte geben Sie eine Nachricht ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre message"}},]},]
[]
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!