OTTHON A TERMÉSZETBEN
Ebben a cikkben:

Glamping - luxus a természetben

2021. október 20.
3262
glamping Magyarország egyik gyönyörű vidékén

Először is mit jelent a „Glamping” szó, és honnan indult?


Szeretsz kempingezni, imádod a természetet közelségét, de nehezen mondasz le a komfortról és a technológiáról? Akkor a glampinget pontosan neked találták ki! Ez, a világszerte egyre népszerűbb megoldás ügyesen ötvözi a klasszikus természetjárást, a kempingezés páratlan élményét, a hotelek és apartmanok előnyeivel.

A glamping jelentése


A glamping szó, idegen eredetű kifejezés, jelentése két angol szó, a glamour és a camping szavak összeolvadásából keletkezett. Magyar fordításban többféleképpen is találkozhatunk ezzel a szóösszetétellel, úgy mint luxuskemping, vagy elbűvölő kempingezés. A glamping jelentése tehát olyan helyszíneken való kempingezés, amely biztosítja a természet közelségét, de mindeközben garantálja a hotelek által nyújtott kényelmet, és extra szolgáltatásokat.

A DunaTwinHouse által nyújtott szállás is ilyen, hatalmas, impozáns üveg felületekkel, hogy beengedhesd a belső térbe is a környező természetet!

A Glamping Magyarország területén még mondhatjuk, hogy gyermekcipőben jár, de valahonnan mindenkinek el kell indulni, nem igaz?! 

De mivel kecsegtethet a Glamping Magyarország tájain?


Magyarország glamping szempontjából rengeteg lehetőséget tartogatna magában, azonban mint azt említettük is, hazánkban ez még kevésbé elterjedt, bár így is vannak lehetőségek szép számmal. A DunaTwinHouse privát prémium apartmanjainak nagyterületű erkélyén egész évben üzemelő, saját jakuzziból leshetitek a fákon ugrándozó mókusokat, hallgathatjátok a madarakat, és a közeli természet neszeit. 

glamping Magyarország reggelivel és csodás kilátással
Egy finom reggeli az ágyban?

Luxus glamping: reggeli az ágyban: élvezd a finom falatokat miközben körbeleng az erdő illata!


Semmi probléma! Minden nálunk töltött reggel gondoskodunk részetekre a bőséges hideg reggeliről, friss alapanyagokból, glutén- és laktózmentesen is, hogy minden igényt kielégítsünk! Ez utóbbi esetben kérünk, hogy jelezd nekünk előre. 
Ki sem akartok mozdulni a szállásról?! Akkor sincs semmi gond, a 2 főzőlappal és a teljes körűen felszerelt konyhában biztosan el tudtok készíteni minden ételt, amelyet jóleshet elfogyasztanotok ebédre vagy vacsorára!

Glamping Magyarország egyik legszebb táján!

Ez jól hangzik! Mutasd, hol van a szállás!

glamping Magyarország könnyen megközelíthető részén
A DunaTwinHouse apartmanjai könnyen megközelíthető helyen találhatóak – izgalmas látnivalókban bővelkedő környezetben!

De miben nyújt még mást a Glamping Magyarország, mint más szállások?


Páratlan élményt nyújtó glamping Magyarország északi csücskében!

Magyarország egyik legszebb (!) kilátásában enged gyönyörködni a Dunakanyar lenyűgöző környezetében, amelyért több tízezer kilométert is megtesznek a turisták, csak, hogy elmondhassák jártak itt. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy szálláshelyünk Magyarország glamping célpontjai között is az egyik legnépszerűbb a kikapcsolódásra vágyók körében.

Pároddal vagy választott utazótársaddal 2 fős apartmanjainkban a reggelizőasztal mellett gyönyörködhettek ebben a feledhetetlen kilátásban, egy finom bort kortyolgatva.

Imádsz sportolni, és túrázni? Az ország legszebb, legizgalmasabb kirándulóhelyeivel van tele a környék, a Rám-szakadéktól kezdve, a Prédikálószéki kilátón át a Spartacus-ösvényig. Nincs messze az Ördögmalom-vízesés sem, szóval ha éltek-haltok a túra hangulatért, nemcsak nappal, de este a szálláson is, akkor a DunaTwinHouse az igazán nektek való szálláslehetőség!

Mindig vágytál egy faházra gyermekkorodban, és felnőttként szeretnéd átélni a valódi faház élményt, a felnőttkori igényeiddel társítva? Akkor itt a helyed! Egy romantikus kis kuckóban töltheted a napjaid a pároddal, és akár a kiskedvencetekkel összekuckózva az év bármely szakában! Nemcsak nyáron, de télen a havas/deres tájat az ablakból csodálva is hatalmas az élmény!

Greenery stílusú volt az esküvőtök? Akkor vigyétek tovább ezt a hangulatot a nászúton is! Hiszen mi lehetne szebb úti cél egy belföldi nászúthoz, mint a Dunakanyar környéke?! Nemcsak a privát szférátok biztosított 2 fős apartmanjainkban, de az egész éves jakuzzis wellness-élmény is, lélegzetelállító kilátással!

A Glamping Magyarország kielégíti a legfrissebb igényeket: egy olyan generációét, akik az állandó online jelenlétből kiszakadva a valódi élményeket és feltöltődést keresik, a 21. században elvárható minőségi szállásszolgáltatásokkal együtt. 

glamping - igazi kikapcsolódás
Faborítás és lélekmelengető fenyőillat mindenhol, a tökéletes kikapcsolódás érdekében!

Ajándékozz erdei kikapcsolódást szeretteidnek a DunaTwinHouse ajándékutalvány segítségével!


Ha szeretnél idén eltérni a megszokottól, és személyesebb ajándékra gondolsz, ajándékozz élményt a szeretteidnek! Mit kell tenned ehhez:

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

  1. Az utalványt az alábbi linken tudod megigényelni:
    https://www.dunatwinhouse.hu/arak-utalvany
  2. Megadni adataidat, és várnod a jelentkezésünket!
  3. Az utalvány igénylésekor (amennyiben tudod) add meg nekünk megjegyzésben, hogy hány napi szállást szeretnél kifizetni a kiszemelt személyeknek, vagy csak azt, hogy kb. mennyi összeget szánsz az ajándékutalványra.      
  4. Az ajándékutalvány beváltásának lehetőségeiről, esetleges átruházhatóságáról, a fizetés lehetőségeiről emailban értesítünk!
  5. Külföldi barátaidat lepnéd meg a nyaralással? Semmi gond, kollégáink tökéletesen beszélik az angol nyelvet, és minden fontos információt át tudnak adni a megajándékozott személyeknek!

Ez jól hangzik! Megnézem a szállást!

5+2 ok, hogy miért érdemes erdei szállás élményt ajándékozni:


  1. Felejthetetlen élményt nyújtasz az ajándékkal, amiről sokáig mesélhet még a megajándékozott pár az ismerősöknek!
  2. Minőségi időtöltést ajándékozol, valódi feltöltődési lehetőséggel - ennél jobb helyet nem találsz a megnyugvásra és kikapcsolódásra a stresszes munkanapok után.
  3. Legyen a kiszemelt pár sportos vagy a luxus kikapcsolódást kedvelő típus, az ajándékutalvánnyal nem lősz mellé! 
    Ha aktív kiránduló típusú személyekről van szó, akkor rengeteg remek kirándulóhelyre látogathatnak el a környéken az edzettségi szintjüknek, és a korosztályuknak megfelelően.
    Ha a nyugodt pihenést kedvelik, úgy értékelni fogják a megannyi kulturális programot, amit a környező városok nyújtanak az év bármely hónapjában! Visegrád csupán 8 km-re, Esztergom 16 km-re, Szentendre pedig 21 km-re található.
  4. Az év minden szakaszában csodálatos helyszín veszi körül a megajándékozottakat, akik az évszakoknak megfelelően gyönyörködhetnek az újraébredő természet csodáiban tavasszal, a nyár virágillattal telt színkavalkádjában, az őszi levéleső látványában, vagy a dérrel megfestett tájban a téli időszak közeledtével!
  5. A kiszemelt pár a kiskedvencét/kiskedvenceit is magukkal hozhatja, nem kell a rokonokra, barátokra hagyni őket, így teljes lehet a családi kirándulás!

+1 ok: Házassági évfordulós ajándéknak is tökéletes meglepetésül szolgálhat az utalvány!

+ még 1 ok: Munkáltató vagy, és nyugdíjba megy egy hosszú ideje nálad dolgozó alkalmazottad?! Fizesd be egy jutalomnyaralásra a párjával együtt, hogy kisimultan indulhassanak a nyugdíjas évek!

DunaTwinHouse: glamping Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékén


A DunaTwinHouse Dömös községében tűzte ki zászlaját, hogy meggyógyítsuk a mindennapi rohanástól meggyötört, túlhajtott, utazásra vágyók lelkét, akár a kutyusaikkal együtt! Igen, a DunaTwinHouse egy olyan erdei szállás, ahol a kisállatokat is boldogan fogadjuk. 

glamping Magyarországon, akár kisállatodat is magaddal hozhatod
A 4 lábú kiskedvenceket sok okból kifolyólag nem tudjuk egy utazás alkalmával hátrahagyni

Állatbarát szállás festői környezetben

Magyarország glamping állomásai közül sok helyen nincs lehetőség a házikedvencek befogadására, azonban a DunaTwinHouse egy állatbarát szálláshely, ahol nem csupán a pihenni vágyók, de a háziállatok igényeire is gondoltunk. Ne hagyd otthon a kiskedvencedet, helyette szerezzetek életre szóló élményeket együtt! Olvasd el ide vonatkozó írásunkat: 

Tervezd meg a nyaralásotokat a kutyusoddal együtt, fedezzétek fel a környéket: egy izgalmas, és élményteli kiránduláson vehettek részt a Dömös és a Rám-szakadék között!

Kéktúra útvonalak a közelben


A Pilis hegység a Budapesten vagy Pest megyében élők legkedveltebb kiránduló célpontja, hiszen közel van a fővároshoz és bármely része jól megközelíthető tömegközlekedéssel is. A Kéktúra útvonal több szakasza is átvezet a Pilis és a Börzsöny, valamint a Visegrádi-hegység meseszép tájain. A Kéktúra a Pilis lábainál haladva a hatalmas mészkőszirtek tövében marad, nem vezet fel a hegység kilátópontjaira. Mindazonáltal szemet gyönyörködtető a kilátás a pilisi hegyoldalakra, és rövid kitérőkkel nagyszerű panorámát nyújtó kilátóhelyeket érhetünk el. Ezzel szemben a vadregényes Börzsöny hatalmas erdővidékén az útvonal felkapaszkodik annak legmagasabb csúcsára, de ellátogathatunk a Dunakanyar egyedülálló kilátóhelyére, a Szent Mihály-hegyre is, ahonnan páratlan látvány tárul majd elénk.
Tudtad, hogy a Börzsöny valaha egy óriásvulkán volt?

A Pilis hegység olyan felfedeznivalókat rejt magában, mint a Rám-Szakadék, és a Dobogókőtől délre található Dera-szurdok, vagy a Holdvilág-árok. Szép kilátópontokat is találhatunk, úgy mint a Pilis-tető, a Dobogókő, a Prédikálószék, a Nagy-villám. Csodaszép és izgalmas útvonalai között pedig kiemelendő a Spartacus-ösvény.

Szívesen fotóznátok az ország egyik legszebb tájegységének erdeiben? Akkor irány a Pilis!

A környező erdők nemcsak a lenyűgöző látvánnyal kápráztatják el az ide látogatót, hanem a csak itt „őshonos” növény- és állatvilággal is! A Rám-szakadék híres arról, hogy otthont ad a rejtőzködő életmódot folytató vadmacskáknak, de nyusztokkal, fekete harkállyal, sőt, akár kék galambokkal is összefuthatunk erdei sétánk során. 

Fontos tudni: a Rám-szakadék még ma is folyamatosan változik, felfedezését érdemes óvatosan megtenni az eróziós folyamatok által okozott esetleges beomlások veszélye miatt.

glamping a Pilis környékén
A Pilis és környéke a természetfotósok igazi kincsestára lehet!

A DunaTwinHouse Dömös környékén sok környező faházzal ellentétben EGÉSZ ÉVBEN ÜZEMEL, egyedi-minőségi fenyőbútorokkal bebútorozva várja lakóit magyar és külföldi vendégeket egyaránt!

Munkatársaink tökéletesen beszélnek angolul, így idegenajkú ismerőseidnek is bátran ajánlhatod szolgáltatásainkat!

Kérdéseid vannak? Keress bennünket bizalommal!
Írj nekünk emailt: info@dunatwinhouse.com
Hívj minket: +36 30 3383714

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása