OTTHON A TERMÉSZETBEN
Ebben a cikkben:

Erdei szállás

2021. október 12.
27654
Erdei szállás közel a fővároshoz

Erdei szállás a fővárostól alig 1 órányira!


A DunaTwinHouse 2 prémium minőségű - 2 fős apartmannal várja a meghitt csendért rajongó lakóit, a Dunára és a Börzsöny hegységre tekintő hatalmas teraszaival, és az egész évben üzemelő jacuzzijaival!  És, hogy mi a pontos cím?! Hát, 2027 Dömös, Komlós u. 4. szám! 

MIÉRT AZ ERDEI SZÁLLÁSHELYEK MELLETT TEDD LE A VOKSODAT A VÁROSI HOTELEK ÉS APARTMANOK HELYETT? 

  • Mert a környezet egész évben, és minden időben a legváltozatosabb arcát mutatja, és valódi kikapcsolódást nyújt! 
  • Sem a forgalom által terhelt utat, sem egy másik ház utcafrontját nem kell bámulnotok a szállás ablakából, csak a háborítatlan természetet, amely csendben feltölti a stressz által kimerített lelketeket.


Tudtad?! 

Az erdei szállások – és „az erdők látogatottsága 25-30% nőtt a járványidőszakban”, a pihenést keresők rádöbbentek, hogy az egészséghez-élethez elválaszthatatlanul hozzátartozik az erdei szálláshelyek nyújtotta nyugalom, a szabadban eltöltött idő, és a valóban pihentető, zöld környezet.

Erdei faház szállás - képgaléria
Prémium minőségű erdei faház kiadó a Pilis szívében Dömösben >> Tekintsd meg galériánkat, és foglald le a számotokra legmegfelelőbb apartmanunkat!

Az erdei szállások Magyarországon széles palettát ölelnek fel: a magánszemélyek által üzemeltetett jellegzetes 3 szög alakú faházaktól, a prémium minőségű és megjelenésű, kiemelt szolgáltatásokkal bíró apartmanokig. Mi a kényelem mellett tettük le a voksunkat – hiszen ha már szabadságon vagyunk, akkor fel kell töltődnünk az elkövetkező időszakra – a legkevesebb energia befektetéssel!

De hol találhatóak meg az erdei szállások Magyarországon?


Nem meglepő módon a legszebb erdei szállások Magyarországon a Pilisben, a főváros körül, és a Balaton környékén találhatóak meg, csakúgy, mint az ország egyik legszebb természeti látványosságánál, a Dunakanyarban. 

Erdei faház szállás étkezéssel

Minden reggel bőséges hideg reggelivel ébresztünk – amely kérésetekre glutén- vagy laktózmentes alapanyagokból készül . Jól felszerelt konyhánkban a 2 személyes főzőlapon pedig könnyedén elkészíthetitek a kedvenc alapanyagaitokból készült ebédet és/vagy vacsorát. A konyhában az étkezések mellől nélkülözhetetlen tea- és kávéfőzőt (kapszulás) is megtaláljátok!

erdei szállás: luxusélmény és romantika
2 személyes erdei faház kiadó – ha a romantika mellett a luxusélményeket sem akarjátok a városban hagyni!

Milyen az ideális erdei faház szállás?


Az erdei szállás a Magyar Turisztikai Ügynökség felmérése szerint hazánk hegy- és dombvidéki tájain fekszik, az ismert és kedvelt túraútvonalak környezetében. Az általunk kínált erdei faház szállás mindezeknek az elvárásoknak megfelel! Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak az erdei szállások, na és persze ezzel együtt a természetjárás is. Téged is arra biztatunk, hogy próbáld ki ezt a remek kikapcsolódási lehetőséget!

Mutasd a részleteket!

Apartmanjaink a csendes erdei szállás minden előnyét magukon viselik (különállóak, privát időtöltést tesznek lehetővé, könnyen megközelíthetőek), így nem csoda, hogy magas kihasználtsággal működhetünk egész évben! Változnak az idők és így változnak az igények is – ma már egy erdei szállás Pilis környékén elképzelhetetlen a wellness részleg nyújtotta kényelem nélkül. Emellett fontos, hogy a sok munkáltató által biztosított Szép Kártya segítségével is biztosított legyen a faház szállás recepcióján a fizetés – így természetesen az egyre magasabb igényekre reagálva nálunk is fizethettek ilyen módon! 

Erdei szállás pilis szívében, verhetetlen kilátással a Dunára

Ébredjetek a Duna csodálatos látványára, majd csobbanjatok egyet a teraszon elhelyezett jacuzziban! Ha pedig végeztetek, öltözzetek át, béreljetek recepciónkon elektromos biciklit és fedezzétek fel párosan a környéket! 

erdei szállások páratlan kilátással


Tudtad?! 

A DunaTwinHouse erdei faház szállás üzemeltetője a TúraBarátok Kft., amely túraszervezés tevékenységet folytat, így nálunk jobban senki sem rajong a természetjárásért!  Az általunk üzemeltetett erdei szálláshelyek úgy kerültek kialakításra, hogy vendégeink a faház szállás belsejében is tökéletesen kiélvezhessék a környezet nyújtotta csendet és harmóniát, mindemellett azok elhelyezkedésének hála legyen alkalmuk az aktív időtöltésre is a környéken.

Ez a nekünk való szállás, érdekelnek a részletek!

Faház szállás hatalmas teraszablakokkal – ti csak élvezzétek a kilátást!

A DunaTwinHouse 2 exkluzív apartmant tartalmaz: a Bükk apartmant és a Tölgy apartmant . Mindkét szállásunk a környezethez leginkább illő fenyő alapanyagban gazdag, és minden bútorunk egyedileg ebbe a környezetbe tervezett és épített, így gondoskodunk arról, hogy az erdei szállás, valóban erdei szállás legyen.   

FAHÁZ SZÁLLÁS – DE MELYIKET VÁLASSZÁTOK?


Az erdei szállások Magyarországon egyre nagyobb számban találhatóak meg – az egyre növekvő igények miatt – lássuk az általunk összeállított csekklistát, ami könnyebbé teszi számotokra a választást az egyre bővülő erdei faház szállás kínálatból:

#1. Mi a kirándulásotok célja?
Az elhelyezkedés meghatározza a látnivalók skáláját, így el kell döntenetek, hogy mi lesz a kirándulás célja. Csak a zavartalan pihenés, vagy az aktív kikapcsolódás álljon a központban?

#2. Mennyire könnyen megközelíthető autóval, vagy egyéb közlekedési eszközzel a faház szállás? 
Ma már a legtöbb szállásadó alapvetőnek veszi, hogy a vendégei autóval érkeznek a helyszínre, de gondolnunk kell az alternatív utazási lehetőségeket választó utazók igényeire is. Azokra, akik vonattal vagy busszal érkeznek a városba, és a helyközi tömegközlekedést, vagy taxit kell még igénybe venniük az erdei faház szállás helyszínére való megérkezéshez. Büszkén közöljük vendégeinkkel, hogy a DunaTwinHouse erdei szállás MINDEN TÉREN könnyen megközelíthető!

autóval is könnyen megközelíthető erdei szálláshelyek

#3. Az erdei szállások abban is eltérnek egymástól, hogy hány főt képesek egyszerre fogadni.
A DunaTwinHouse erdei szállás egy olyan prémium minőségű, páros, de egymástól teljesen különálló apartman együttest jelent, ahol csak párokat fogadunk, a maximális privát szféra megőrzése érdekében.

#4. Állatbarát a kiszemelt szálláshely?
Egy igazán jó vendégbarát szállás pilis környékén biztosítja, hogy magatokkal vihessétek 4 lábú kedvenceiteket! Hiszen tele a környék felfedeznivaló helyekkel, miért is hagynátok őket otthon?!

#5. Erdei faház kiadó? Mielőtt lefoglalnád a szállást olvass utána, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt a szállást adó?
Az erdei szálláshelyek közönsége igencsak széles repertoárt ölel fel: vannak, akik a kulcsos házak nyújtotta minimalista szolgáltatásokat keresik. Például azért, mert csak aludni térnek vissza a szállásra nap-mint nap, mások viszont az erdei ház szállás esetében sem engednek a hotelekben megszokott színvonalából, és ilyen szállások kibérlésekor is kedvelik a szervírozott reggelit, valamint a privát jakuzzit az erkélyen. Igen, jó helyen jársz, mi egy ilyen erdei ház szállás vagyunk!

#6. Erdei szállás Pilis területén? Fontos, hogy ne csak jó időben, de a rossz időjárási körülmények között is legyen program , amivel elfoglalhatjátok magatokat! 
Dömös közel fekszik számos kiemelt turistalátványosságot nyújtó városhoz, mint Visegrád, Esztergom, vagy Szentendre, így rossz idő esetén is találtok magatoknak elfoglaltságot! 

A DunaTwinHouse erdei szállás elsődleges célja, hogy valódi, privát szférát biztosító pihenést nyújtson a látogatóinak az év minden napján! 

Vannak még kérdéseid? Olvass utánuk a GYIK-ben!

prémium erdei szállások Magyarországon
Prémium minőségű erdei faház kiadó a Pilis szívében egy tökéletes közös pihenéshez

Egy erdei szállás pilis környékén sem lehet teljes a sportolás nyújtotta lehetőség nélkül! 

Nálunk a recepción bármikor kibérelhettek egy E-biciklit, hogy az erdei faház szállás környékét felfedezzétek, amely izgalmas, és kalandokban gazdag látnivalót kínál az év bármely szakaszában! 

egyedülálló erdei szállások magyarországon

Az erdei szálláshelyek ma már számos extra szolgáltatást nyújtanak, így az erdő közepén sem kell lemondanunk a kényelemről!

Az erdei szállások között egyedülálló megjelenésű apartmanokat kínálunk


Az erdei szállások szó hallatán sokunkban a gyermekkori faház élmények sejlenek fel: az emeletes ágyak, a faház szállás mellett elhelyezett közös mosdóépület, de mára ez már merőben megváltozott! Élvezzétek ki a hotelek nyújtotta kényelmet a DunaTwinHouse faház szállás apartmanjaink segítségével, és kapcsolódjatok ki a túlhajszolt életvitelből egy rövid időre! Garantáltan nem fogjátok megbánni!

A DunaTwinHouse erdei faház szállás Dömös községben található, Visegrád szomszédságában , így egész évben számos program közül válogathatnak az ide látogató vendégek. Nemcsak a kulturális programok miatt érdemes eljönni, hanem a számos túralehetőség miatt is, amelyeknek gyalog vagy a recepciónkon bérelhető elektromos biciklivel is belevághattok – akár a kutyusotok/kutyusaitok társaságában. Igen, ez a faház szállás kisállatbarát , ilyen jellegű igényeteket foglaláskor jelezzétek felénk!

Erdei szállások Magyarországon egyedülálló környezetben? DunaTwinHouse!

A Pilis és különösen Visegrád környéke országunk egyik legkedveltebb kirándulóhelye, és nem is jogtalanul! A csodás Dunakanyar, a számos történelmi helyszín egész évben feledhetetlen kalandokban bővelkedik. Apartmanjainkból bátran felfedezhetitek a környéket, a szállásra visszatérve pedig a stabil wifi kapcsolattal azonnal megoszthatjátok élményeiteket a kedvenc közösségi média csatornáitokon!

Prémium minőségű, dupla erdei faház kiadó a pilis szívében

Meleg szívvel ajánljuk modern berendezésű apartmanjainkat párok számára, akár egy romantikus eljegyzés, akár egy évforduló megünnepléséhez , vagy a hétköznapokból való kiszabaduláshoz! Apartmanjaink teljesen felszereltek, különálló mosdóhelyiséggel, egész évben üzemeltethető hűtő-fűtő klímával , hűtőszekrénnyel, a tágas teraszon egész évben használható saját jacuzzival!

Faház szállás online időpontfoglalással, SimplePay, banki átutalás vagy Szép Kártya fizetési lehetőséggel!

Mutasd az apartman árakat!

erdei szálláshelyek gyönyörű panorámával

Igazi feltöltődés a természetben: erdei szállás Pilis Nemzeti Park körzetében

Ma az emberek többsége az állandósult stresszel, és a túlhajszolt életmóddal küzd a legtöbbet, amely nemcsak fizikailag, de mentálisan is kimeríti őket. Az erdei szállások tagadhatatlan előnye, hogy minden érzékszervre előnyösen hatnak: a zöld szín megnyugtatja az elmét, a csend és a nyugalom pedig jótékonyan hat az idegekre. 

Erdei szálláshelyek: hogyan találjuk meg az igényeinkhez leginkább illő helyszínt?


  1. Az erdei faház szállás keresés egyik legfontosabb kérdése a fővárosban lakó vendégek számára a szállás elhelyezkedése.
    Fontos, hogy könnyen megközelíthető legyen autóval, és tömegközlekedéssel is egyaránt, mindezt a dugók elkerülésével.  >> A DunaTwinHouse prémium minőségű apartmanjai könnyen megközelíthető helyszínen, Budapesttől mindössze 1 órányira helyezkednek el!
  2. Az erdei szállás a felszereltségével is ki kell, hogy tűnjön: fontos, hogy kényelmes legyen, és minden szükséges eszközzel rendelkezzen, amire a nyaralás alatt szükségünk lehet, jó és rossz időjárás esetén egyaránt. Ezt pedig egy apartman biztosíthatja a leginkább! A konyhai részben főzhetünk, a teraszon pedig eltölthetünk egy kellemes délutánt egy finom bor társaságában.
  3. Az erdei szálláshelyek kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy kik a szomszédos nyaralópartnerek? Mint minden szálláshely esetén, így az erdei ház szállás is jól behatárolt vendégkört céloz meg. A DunaTwinHouse esetében ők a 2 személyes párok. 


Tudtad?! 

Dömös helysége, ahol a prémium minőségű DunaTwinhouse erdei szállás található, valójában számos legendában bővelkedik. Dömös tájképéhez szorosan hozzátartozik a Szent-Mihály hegy, ahol 9 (!) a kutatók szerint egykor emberi kezek által kivájt barlang volt megtalálható. A barlangokat a legendák szerint I. András idején az itt bujkáló, és hitüket terjesztő bazilita szerzetesek vájták ki. A barlangok az erózió munkájaként mára beszakadtak, így többé sajnos nem látogathatóak. De izgalmas elképzelni, ahogy ebben a lenyűgöző panorámájú hegységben a minimális igényeket ellátó barlangokban végezték fizikailag is megterhelő napi rutinjukat.

Meggyőztetek, itt akarunk pihenni!

Az erdei szállások Magyarországon az erdőkben gazdag területeknek hála számos kalandot tartogatnak, így egyedül az igényeink, és a családunk kor és nem összetétele szab határt a szállásválasztásunknak.

Az elmúlt évek viszontagságai miatt kerülöd a zsúfolt szálláshelyeket?

Az erdei szálláshelyek tökéletes megoldást nyújtanak ennek a problémának a megoldására, hiszen csak ti ketten lesztek az apartmanotokban, így egy romantikus környezetben csak egymásra figyelhettek. Erdei faház kiadó szobákkal? Válaszd a DunaTwinHouse apartmanjait, a tökéletes testi és lelki felüdülésért!

erdei szállás gyönyörű belső térrel

Az erdei faház szállás számos előnnyel bír a piacon elérhető más szállástípusokkal szemben:

  • valóban biztosított a nyaralás közbeni privát szféra ;
  • nem vonja el semmi a figyelmeteket a pihenésről, csendes és nyugodt környezetben lehettek. Egész napos henyélés, vagy aktív sportolással töltött kirándulás a környéken? Csak rajtatok múlik!
  • az erdei faház szállás a saját otthon önállóságát biztosítja , apartmanjaink esetében annak minden kényelmével együtt!

Szeretnétek kiszabadulni a városi környezetből, és újra összehangolódni a természettel, a pozitív energiákkal? Válaszd a DunaTwinHouse fahangsúlyos apartmanjait a természet lágy ölelésében!

Kérdéseid vannak? Keress meg bennünket bizalommal!
Itt találhatóak prémium apartmainjaink: 
2027 Dömös, Komlós u. 4. Dunatwinhouse

Írj nekünk emailt : info@dunatwinhouse.com
Hívj minket : +36 30 3383714


Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása