OTTHON A TERMÉSZETBEN
Ebben a cikkben:

Dunakanyar szállás

2021. szeptember 27.
4113
Szállás a Dunakanyarban

Szállás a Dunakanyarban? DunaTwinHouse!


A Dunyakanyar és a Börzsöny hegység látványára szeretnél ébredni?! Akkor a legjobb helyen jársz! Nemcsak bőséges és tartalmas reggelivel tesszük szebbé a napotokat, ha apartmanjaink valamelyikében megszálltok, de az egész évben üzemelő privát jakuzzi is a rendelkezésetekre áll a maximális kikapcsolódáshoz! A Dunakanyar szállás kínálatában egyedülálló ajánlattal kedveskedünk nektek prémium minőségű 2 személyes apartmanjainkkal, amelyek minden igényt kielégítően fel vannak szerelve!

Dunakanyar apartmanház modern felszerelésekkel és pazar kilátással


2 személyes apartmanjaink különálló szálláslehetőséget nyújtanak a Dunyakanyar szállás ajánlatok iránt érdeklődő pároknak! A Tölgy és Bükk apartmanok a környezetbe simuló fenyőburkolatokkal ellátottak kívül és belül egyaránt, a természetet a beltérbe is becsempészik az egyedileg tervezett fenyőbútorok, és hidegburkolatok.

FOGLALD LE A HOZZÁTOK ILLŐ 2 SZEMÉLYES FAHÁZAT MOST

Romantikus szállás a Dunakanyarban? 

Töltődjetek fel testileg és lelkileg egyaránt Dunakanyar apartmanház kínálatunk segítségével! Ha nem akartok, nem is szükséges kimozdulnotok a városba, hiszen teljes felszereltségű konyhánkban 2 főzőlapon is főzhettek, nah és persze a reggeli tea- vagy kávéfogyasztáshoz (kapszulás) is megtaláljátok a konyhában az eszközöket!

Eljegyzés, évforduló, születésnap? 

Kérésedre segítünk előkészíteni a szállást egy romantikus lánykéréshez, vagy egyéb alkalomhoz! Legyen szó édes pezsgő-rózsacsokor bekészítésről, rózsaszirmok kiszórásáról, a segítségedre leszünk! Hiszen, hogy lehetne szebben megünnepelni egy meghitt alkalmat, mint egy romantikus kirándulás keretében?

A Dunakanyar szállás faház kínálatból kiemelkedik a DunaTwinHouse ajánlata


Sok a szállás Dunakanyar rendkívüli szépségű területén, de csak kevés nyújt valódi privát szférát és az otthon kényelmét! Tölgy és Bükk apartmanjainkban egyszerre 2-2 fő tartózkodhat, így biztosítjuk a párok számára, hogy csak egymásra figyelhessenek szállásainkon.

FOGLALD LE A HOZZÁTOK ILLŐ 2 SZEMÉLYES FAHÁZAT MOST

Dunakanyar szállás hangulatos faházakban
Dunakanyar szállás faház? DunaTwinHouse - Dömös községében!

Csendes szállás a Dunakanyarban – fedezzétek fel a környék szépségét párosan!


Dunakanyar apartmanház kettősünkben biztosítjuk az aktív sportolás lehetőségét is – így elektromos rásegítésű e-bicikliket is bérelhettek a recepciónkon, hogy fáradtság nélkül fedezhessétek fel a környéket! Ennek költsége 12.000 Ft/fő/nap. Ilyen egy túralehetőségeket támogató szállás Dunakanyar környékén!

Mi az az E-bike bicikli?

Az E-bike valójában elektromos rásegítésű biciklitípust jelöl. 
Az elektromos rásegítésnek hála izzadtság nélkül tehettek meg vele nagyobb távolságokat is, típustól függően egy feltöltéssel akár 80-180 kilométert is! Az elektromos bringák könnyedén felvisznek titeket akár hegyi területekre is a rásegítő elektromos hajtásrendszerrel. Az elektromos biciklik között is számos típus létezik – akár a hagyományos típusoknál. A pedelec kerékpárok pl. olyan típusú biciklik, amelyek csak akkor segítik a haladást, amikor te is pedálozol. Ezek az E-biciklik jellemzően 160-195 cm testmagasságú, maximum 110 kilogrammos személyeknek elérhetőek. Az E-bikeok lelke a motor, és az akkumulátor. Ez a 2 alkatrész biztosítja, hogy gyorsabban és messzebbre tekerhessetek, mintha azt elektromos rásegítés nélkül tennétek. Az E-bikeok használata szinte ugyanaz, mint a hagyományos társaiké, így bátran ajánljuk, hogy recepciónkról kibéreljétek őket és felfedezzétek a környéket! 

Dunakanyar szállás faház - fedezzétek fel a környéket kerékpárral

DunaTwinHouse Dunakanyar szállás, amelynek a környékén számos lenyűgöző látnivalót találtok!

Válogassatok a történelmi múltú és a lenyűgöző természeti szépségű látnivalók között (a teljesség igénye nélkül):

Dömös és környéke:

  • Rám-szakadék
  • Prédikálószék
  • Duna-Ipoly Nemzeti Park

Visegrád:

  • Királyi Palota
  • Fellegvár
  • Salamon Torony
  • Zsitvay-kilátó
  • Bertényi Miklós Füvészkert
  • Sibrik-domb
  • Főesperesi templom

Börzsöny-hegység

Esztergom:

  • Esztergomi Bazilika
  • Szent Tamás Hegy
  • Esztergomi Dzsámi
  • Prímás sziget
  • Strázsa-hegyi barlang

Szentendre

Dunakanyar szállás geoládával a közelben? DunaTwinHouse!

A geoláda keresés sok túrázó közös szenvedélye, így örömmel jelezzük számotokra, hogy Dömös körkényén is hódolhattok ennek a játéknak! A legközelebbi geoláda Nagymarosról indulva kereshető fel a Szent-Mihály-hegy oldalában, a Börzsöny legdélebbi részén. A családbarát verzióra szelídített geoláda keresés részleteit a geocoaching.hu oldalon találod!


dunakanyar szállás - gyönyörű környezetben
Dunakanyar szállás – merüljetek el a környék szépségeiben!

Milyen további előnyöket kínál számotokra szállásajánlatunk?

  • Dunakanyar apartmanház bőséges hideg reggelivel – akár glutén vagy laktózmentes kivitelben
    A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért fontos, hogy az megfelelő mennyiségű és minőségű legyen! Mi odafigyelünk az igényeitekre, így a foglaláskor leadott kérésetekre glutén- vagy laktózmentes ételeket is fel tudunk nektek szolgálni reggelire.
  • Dunakanyar szállás faház apartmanokban – a Börzsöny hegységre néző teraszablakokkal és klímával
    Egy romantikus szállás Dunakanyar környékén nem nélkülözheti a csodálatos kilátást biztosító ablakokat! Az egész évben működtethető hűtő-fűtő klíma pedig garantálja a tökéletes hőfokot bármely évszakban. Allergiásak vagytok? A klímában található szűrők megtisztítják a belső terek levegőjét – így ettől az aggodalomtól mentesen tölthetitek el a nyaralás alatti időszakot a szállásainkon.
  • Szállás a Dunakanyarban a kisállatok kíséretében? Nálunk ezt is lehet!
    A DunaTwinHouse dunakanyar apartmanház szállása azért is különleges, mert KISÁLLATBARÁT! Sok pár rendelkezik 1 vagy több kutyussal, cicával, akiket nem akarnak vagy nem tudnak a nyaralás alatt otthon hagyni és másra bízni. Ilyenkor nyújt tökéletes megoldást az, ha a kisállatok a gazdikkal együtt tartózkodhatnak a szálláson - a MI APARTMANJAINK ezt az igényt is kielégítik. Azonban kérjük, hogy ilyen jellegű kéréseteket jelezzétek előre, hiszen a faházat elhagyva pl. több takarítási idővel számolunk, hogy a következő vendég is cica/kutyus szőrmentesen vehesse át a szállást.


kisállatbarát szállás Dunakanyar
A kisállatok a család tagjai - mi biztosítjuk, hogy a nyaralást is együtt tölthessétek

FOGLALD LE A HOZZÁTOK ILLŐ 2 SZEMÉLYES FAHÁZAT MOST

Egy jó szállás Dunakanyar környékén tudja biztosítani azt, hogy:

  • privát szférát nyújtson nektek: hogyha akarjátok, csak kettesben tölthessétek el az értékes szabadságotokat.
  • kényelmes távolságban legyen a „civilizációtól”: ha akarjátok, akkor csendes pihenéssel tölthessétek az időt a szabadban, de ha elromlik az időjárás, akkor járható távolságon belül legyen a város a beltéri kulturális programokhoz.
  • lenyűgöző kilátással bűvöljön el titeket: a Dunakanyarban fekvő szállások prémium kategóriáját képviselik azok, ahol kedvetekre gyönyörködhettek országunk egyik legszebb környezeti csodájában!
  • legyen közel a természethez: egy különleges szállástípust jelent a dunakanyar apartmanház, amely a DunaTwinHouse esetén belső fenyőborítást kapott, egyedi fenyőbútorokkal, és a mintázatukkal a környezetbe simuló hidegburkolatokkal!
  • nyújtson wellness élményt: a vendégek joggal várják el, hogy a szállásukon a bel- vagy kültéren legyen medence, vagy jacuzzi. A DunaTwinHouse: dunakanyar szállás faház kivitelben privát jacuzzival rendelkezik mindkét apartmanja esetében – amelyek a Dunára néző hatalmas teraszon kerültek elhelyezésre! Egy ellenállhatatlan esti fürdőzés a szabad ég alatt? Erre nem lehet nemet mondani!


egyedi szállásélmény - dunakanyar szállás faház
Dunakanyar szállás faház épületben – ha igazán egyedi szállásélményre vágytok!

Pároknak kedvező szállás Dunakanyar romantikus területén?


Apartmanjaink tökéletes helyszínéül szolgálnak egy pihentető kikapcsolódásnak! Nemcsak a privát magánszféra biztosított a csendes, pihentető környezetben, de ha szeretitek az aktív időtöltést, akkor számos mozgásformában kipróbálhatjátok magatokat! 

  • tegyetek gyalogtúrát a Pilisben, és fedezzétek fel a legszebb látnivalókat! 
  • pattanjatok nyeregbe, és fedezzétek fel 2 keréken a környéket az edzettségeteknek megfelelő útvonalon és hosszúságban!
  • nem vagytok gyakorlott biciklisták? Semmi gond, a DunaTwinHouse egy olyan szállás dunakanyar környékén, ahol az E-bike bérlés is biztosított, 12.000 Ft/fő/nap áron.
  • vágjatok bele egy izgalmas vízitúrába kajak vagy kenu segítségével, és fedezzétek fel, hogy a DunaTwinHouse dunakanyar szállás faház apartmanok milyen új, és izgalmas kalandok kiindulóhelye lehet még! 

FOGLALD LE A HOZZÁTOK ILLŐ 2 SZEMÉLYES FAHÁZAT MOST

Treehouse Dunakanyar szállás? Miért válaszd ezt a szállástípust? Segítünk!

  • Egy faház szállás Dunakanyar környékén a tökéletes csenddel és nyugalommal örvendeztet meg titeket, hogy magatok mögött tudjátok hagyni a város zaját!
  • Természetközeli, privát szállást nyújt, ahol garantált a pihenés.
  • Az ország legszebb kilátására ébredhetsz az itt tartózkodásod minden napján!
  • Offline akarsz lenni, hogy végre magadra, a párodra, és a zavartalan testi-lelki feltöltődésre koncentrálhass? A DunaTwinHouse a segítségetekre lesz ebben!
  • Saját privát jacuzzijával közvetlenül a saját, nagyméretű teraszodon élvezheted ki a wellness-élményt!
  • Az aktív időtöltést kedvelitek? A közelben számos lenyűgöző szépségű kirándulóhelyet találtok a közeli erdőkben!
  • A történelmi látnivalókban gazdag helyszínek nyűgöznek le? Visegrád, Eger, Esztergom telis-tele vannak az érdeklődésetekre számot tehető helyszínekkel!
  • A DunaTwinHouse egy Dunakanyar szállás, amely fenyőborításos belső terekkel rendelkezik, így a megjelenése is szemet gyönyörködtető - amellett, hogy a szobákba csempészi az egyedileg ide készíttetett bútorokkal az erdő illatát! 


DunaTwinHouse szállás dunakanyar apartmanház
A DunaTwinHouse apartmanjai megközelíthetőek - így az autóval való parkolás sem okozhat nehézséget!

Dunakanyar szállás, ahol megcsodálhatod a lenyűgöző növény- és állatvilágot!

Visegrád környéke a természeti kincseket tekintve is bővelkedik látnivalókban! A Rám-szakadék táját bejárva hollókat, nyusztot, kék galambot, fekete harkályt, sőt még a rendkívül ritkán feltűnő vadmacskát is láthattok! 
A visegrádi-hegység növénytárulása rendkívül színes, gazdag a tölgyesekben és a bükkösökben! Tudtad? A bükkösök a magyar erdők „sötéterdejei”, a csaknem teljes záródású koronaszint alatt szinte egyáltalán nem található meg a cserjeszint. 

dunakanyar szállás - ha túrázni szeretnétek

A Pilis környéki erdők talaján számos gombafaj tenyészik, mint a nagy őzláb-, szarvas-, galamb-, róka-, kucsma- és keserűgomba. Nemcsak remek fotóalapot nyújtanak, de rendkívüli sokszínűségük gazdagítja az erdők élővilágát.

A Pilis erdejei gazdagok a virágok tekintetében is

Az év legnagyobb részében csodálatos színvilágú virágokban bővelkednek a közeli erdők, mint a pacsirta-, kakukkfű, a véreslapu, a nagyezerjófű, a pázsitos nőszirom, vagy az agrárkosbor, de megtalálhatjátok a környéken többek között a magyar szegfűt, az árvalányhajat, az arany és a csillagos őszirózsát.


Dunakanyar szállás - tekintsétek meg a környék lenyűgöző növényvilágát
A környék az évszaknak megfelelően mindig lenyűgöző növényvilággal vár minket

Simítsátok ki „luxuskaranténban” az idegeiteket a DunaTwinHouse 2 személyes apartmanjaival!

A Treehouse apartmanok a magyar szállásipar legújabb gyöngyszemei, amelyek a pandémiát követően tökéletesen tükrözik a megváltozott vendégigényeket. Hiába az oltások – az elmúlt évek megpróbáltatásai miatt továbbra is sokan preferáljuk a privát szállásokat, ahol valóban nem kell osztoznunk a közös tereken. Sőt, ahol akár érintkezésmentesen fogyaszthatjuk el az akár glutén- és laktózmentes reggelinket! A DunaTwinHouse ilyen 2 személyes apartmanokat nyújt bérlésre az év bármely szakában, hogy a pihenés valóban pihentető, és aggodalommentes lehessen!

FOGLALD LE A HOZZÁTOK ILLŐ 2 SZEMÉLYES FAHÁZAT MOST

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása