OTTHON A TERMÉSZETBEN
Ebben a cikkben:

Állatbarát szállás festői környezetben

2021. november 03.
4461
állatbarát szállás DunaTwinHouse

A magyar háztartások harmadában található legalább 1 háziállat


Magyarországon a háztartások harmadában lakik legalább 1 kutyus/cica/vagy egyéb háziállat, akiket a gazdik a nyaralások során nem szívesen hagynak hátra, több okból kifolyólag:

  • a kutyus/cica/egyéb kisállat még fiatal, nemrég választották el az alomtól, emiatt még csakis a gazdikban bízik;
  • nincsen olyan rokon vagy barát, akire rá tudnánk bízni az otthon maradt állatot;
  • a háziállat különböző betegségek miatt állandó gyógyszeres kezelésre szorul,
  • de ezeken túl lehetnek egyéb okai is annak, hogy házi kedvencünkkel együtt szeretnénk kimozdulni.

Egyre több az állatbarát szállás Magyarországon


A háziállatok száma folyamatosan növekszik, így természetesen az igényeknek megfelelve egyre több az állatbarát szállás is. A gazdik emiatt természetesnek veszik, hogy bárhová is mennek az országban, találni fognak pl. olyan elérhető lombház szállás lehetőséget, ahová magukkal vihetik a kutyusukat, a cicájukat, vagy egyéb kisállatukat, pl. nyuszit. TERMÉSZETESEN ERRE MI, A DUNATWINHOUSE KISÁLLAT ÉS KUTYABARÁT VENDÉGHÁZ IS LEHETŐSÉGET NYÚJTUNK NEKTEK!

Foglald le kutyusos kirándulásod időpontját MÁR MA!


Tudtad?!

A magyarok megközelítőleg 2 millió kutyust, és 2,3 millió cicát tartanak, ezen felül még sok tízezer teknőst, nyuszit, madarat, és halat is. Az utóbbi években növekedett az állattartók száma, az újdonsült gazdik nagy részét a home office-ban dolgozó munkavállalók tették ki. Ezzel párhuzamosan az állatbarát szállás iránt is fokozódott az érdeklődés, hiszen otthonunkból kimozdulva jól esik a természetben is eltölteni egy kis időt kiskedvenceinkkel.

DunaTwinHouse – egy állatbarát szállás a Pilis szívében


A nyaralás alatt sem akarsz lemondani a kisállataid társaságáról? A DunaTwinHouse sok szeretettel várja kicsi és nagytestű kutyusodat, cicusodat, vagy egyéb kisállatod, pl. nyuszidat is az apartmanjaiba! Ilyen jellegű igényedet kérünk azonban, hogy jelezd előre (ilyenkor hosszabb takarítási idővel számolunk), hogy az utánatok következő vendég is ugyanolyan tisztán vehesse át a szállást, mint ti!

Kutyabarát szállás

Érdekelnek a részletek!

Kutyás szálláshelyek


Nem minden állatbarát szállás egyforma. Ezek között is számos különbséget tapasztalhatunk a szolgáltatások minőségét figyelembe véve, hiszen vannak akár kifejezetten kutyákra specializálódott fogadók, amelyek nemcsak, hogy teret biztosítanak ahhoz, hogy az állatok mozgásigénye kielégüljön, hanem egyéb kényelmi funkciókkal várják a blökiket. Ezen felül persze az extra tisztaságra is odafigyelnek, mivel például az elhullajtott szőr kisebb-nagyobb bosszankodást jelenthet a vendégek számára. A DunaTwinHouse által üzemeltetett mindkét kutyabarát faház garantáltan makulátlan tisztaságú minden új vendég érkezése előtt, így azoknak sem kell aggódni, akik netán allergiásak a kutyaszőrre.

A Dunakanyar kutyabarát szállás opciói


A Dunakanyar hazánk egyik leglátogatottabb területe, hiszen Európa egyik, illetve hazánk legnagyobb folyója minden évszakban fenséges látványt nyújt. Számos kirándulni induló azonban nem szívesen hagyná magára kedvencét napokra, vagy akár hetekre, így mindenféleképpen kutyás szálláshelyek után keresgél. Sok hotelben, panzióban azonban nincs lehetőség arra, hogy kedvenceinket is magunkkal vigyük. Egy-egy valóban kutyabarát szállás igazi ritkaságszámba megy.

Ha te is kutyás szálláshelyek után keresgélsz a Dunakanyar környékén, akkor a DunaTwinHouse lombházait neked találták ki! Mint kutyabarát erdei szállás, szeretettel várunk minden gazdit és kiskedvencét.

kutyabarát vendégház gyönyörű környezetben
Lombház szállás – kisállatbarát kiszolgálással? DunaTwinHouse Dömös!

Mit hozzatok magatokkal, ha a DunaTwinHouse állatbarát szállás az úticél?


Mivel bármi megtörténhet útközben, mi azt tanácsoljuk, hogy az autóvezetőtől elszeparált szállítódobozban, kellő mennyiségű vízzel és száraztáppal ellátva szállítsátok el hozzánk a kiskedvenceteket! 

  • Ne maradjon otthon az oltási könyv, 
  • és az esetlegesen a kutyus ellátásához szükséges gyógyszer(ek) sem! 
  • Mivel sokat lesztek a szabadban, így óvakodnotok kell a kullancsoktól és a bolháktól, 
  • illetve nyáron a szúnyogok és a legyek által terjesztett betegségektől is! Javasoljuk tehát, hogy az év megfelelő szakaszához illő gyógyszeres készítmények is kerüljenek be a kutyusotok/cicusotok csomagjába!

Elengedhetetlen még a kutyusok részére: a futópóráz, a hám, (a kutyus habitusától függően) a szájkosár, a jutalomfalat, és persze a láthatóságot biztosító eszközök. (Fényvisszaverős nyakörv, Led lámpa stb.) Az erdőben a fényviszonyok néha csalókák, így jobb, ha látjátok merre jár a kiskedvencetek! 

Kutyabarát vendégház rengeteg látnivalóval? DunaTwinHouse Dömös!


Dömös az esztergomi járásban fekvő helység, ahol nemcsak a 2, de a 4 lábú vendégeinket is garantáltan lenyűgözi a rengeteg látnivaló! Dömös község nem feszik messze a Rám-szakadéktól, amely nemcsak a gazdik kellő mozgás mennyiségéről, de a kutyus(ok)éről is gondoskodik! 

További kérdéseid vannak? Hívj minket: 

+36 30 338 3714

állatbarát szállás, gyönyörű csempe
Az állatbarát életszemlélet az apartmanjaink fürdőszoba csempéin is visszaköszön

Kutyabarát vendégház lenyűgöző szépségű látnivalókkal? Irány a Pilis!


Attól függően, hogy hány napra érkeztek hozzánk, számos megunhatatlan szépségű látnivalóval vár benneteket a DunaTwinHouse állatbarát szállás és környéke!

Dömös és környékén maradnátok?
Akkor irány a Rám-szakadék, a Prédikálószék; vagy a Duna-Ipoly Nemzeti Park!

Benne lennétek egy kis történelmi időutazásban? Irány Visegrád!
4 lábú kiskedvenccel is megtekinthető a Királyi Palota, a Bertényi Miklós Füvészkert és a Sibrik-domb!

Benne vagytok egy kis környékfelfedezésben? Vár titeket Esztergom!
Fedezzétek fel együtt a Szent Tamás Hegyet, a Prímás szigetet, a Strázsa-hegyi barlangot, vagy a Vaskaput!
A Vaskapu az egyik legkedveltebb kirándulóhely Esztergom környékén, amely kis- és nagytestű kutyusokkal is bátran felfedezhető, kb. 3,7 kilométer hosszú túra, amely könnyed tempóban is 50 perc alatt teljesíthető.

állatbarát szállás Dömös
Állatbarát szállás, ahol a négylábú családtagot is maradéktalanul kiszolgálják? DunaTwinHouse!

Kutyabarát erdei szállás


Akár faluból, akár városból érkeznek a pihenni vágyók, kijelenthetjük, hogy az erdei környezet megnyugvást jelent az emberek számára. Az erdő sajátos csendje, illata és látványa kikapcsolódást nyújthat fiataloknak és időseknek egyaránt. Azonban ne feledkezzünk meg háziállatainkról sem! Ahogyan mi is, a kutyák is előszeretettel utaznak, illetve kirándulnak. Egy kutya rendkívül jó társaság a túrák alkalmával, mivel hihetetlenül energikusak és kíváncsiak, főleg, ha a természetben új dolgokat fedezhetnek fel. Éppen ezért fontos, hogy a kiszemelt hotel, vendégház stb. kutyabarát szállás legyen, hiszen sokkal kényelmesebb és biztonságosabb megoldás a kutyánkkal együtt utazni. Így nem kell másokra bíznunk kedvencünk ellátását, hanem mi magunk gondoskodhatunk róla. Ez egyrészt a gazdiknak is, másrészt a kutyáknak is egyfajta biztonságot jelenthet.

Kutyabarát vendégház számtalan előnnyel!


  • Fővárosiak vagytok? A DunaTwinHouse kutyabarát szállás alig 1 órára fekszik Budapesttől, így nem kell sokat utaznotok 4 lábú kedvencetekkel.
  • Valóban állatbarát szállás és kutyabarát vendégház vagyunk, hiszen 2 fős saját apartmanotokban nem fog titeket idegen vendég megzavarni a békés pihenésben, és kutyusotok esetleges ugatása sem fog zavarni mást!
  • Kutyabarát vendégház apartmanjaink úgy kerültek kialakításra, hogy a kistermetű kutyusok se sérülhessenek meg.
  • A hatalmas privát erkély jó idő esetén biztonságosan lehetővé teszi, hogy kiskedvencetek a szabad levegőn tölthesse a nappalokat, és az éjszakákat. 

Rám-szakadék kutyával


Ahogy az utazók szerelmeseinek, úgy a kutyáknak is hatalmas élmény egy-egy kirándulás, hiszen a változatos környezet, illetve a friss levegőn való mozgás nemcsak testileg, hanem lelkileg is feltölti a gazdikat, illetve kedvenceiket. Egy-egy délutáni vagy reggeli séta mellett érdemes beiktatni a Rám-szakadék meglátogatását is, mivel ez a hosszabb túra rengeteg szépséget és izgalmat rejt magában.

Hogyan vágjatok bele a Rám-szakadék kirándulásba az állatbarát szállás környékét elhagyva?


Javasoljuk, hogy először is labdázzatok egy kicsit a környéken, tervezzétek meg az útvonalat, jó idő esetén esetleg egy kis Dunában való vizes fogócskázást, pancsolást is beiktathattok a programba. A Dömös-Rám-szakadék-Dömös túra kb. 8 kilométernyi táv, és tempótól függően kb. 3 óra alatt megtehető.

Fontos információ! 
A Rám-szakadék egyes részei az időjárástól függően járhatatlanokká válhatnak, így indulás előtt mindig tájékozódjunk a Pilisi Parkerdő Zrt. olda
lán.

A Rám-szakadék túra megtételéhez fontos lesz a türelem és az összecsiszolt mozgás a gazdik és a 4 lábú társaság között. A legnagyobb kihívást azt szokta jelenteni, hogy kiskedvenceink gyorsabban mozognak, de jutalomfalatokkal, sok-sok biztatással és odafigyeléssel mindenki örömére válhat a kirándulás!

Dunakanyar kutyabarát szállás

Ez a nekünk való szállás, érdekelnek a részletek!

kutyabarát vendégház közel a Rám-szakadékhoz
A Rám-szakadék egyes részeit 4 lábú társainkkal együtt is megtehetjük!

Fontos információ a Rám-szakadék létráival kapcsolatosan

Sok kutyusnak gondot okoz a Rám-szakadékban fellelhető létrákra való felmászás, így érdemes legalább ketten belevágni a túrába, vagy a környéken lévő túrázók segítségét kérni, hogy a hámnál fogva óvatosan emeljék át a kutyust a lépcsőfokokon. Ha ezeken a részeken túlvagyunk, akkor már csak a nedves kövek okozhatnak 4 lábú társainknak problémát, de kellő odafigyeléssel, és fegyelmezéssel elkerülhető a baj!

Megtörtént a baj, és megsérült a 4 lábú családtagotok a kirándulás során? 

Ne essetek kétségbe, hívjátok azonnal a hétvégén, és az ünnepnapokon ügyeletes Állatorvosi ügyeletet! 
https://dorogiallatorvos.hu/ugyelet/

Kérdéseid vannak? Keress meg bennünket bizalommal!
Írj nekünk emailt:  info@dunatwinhouse.com
Hívj minket: +36 30 338 3714

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása